Përfshihuni në Auto Tab Opener

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAuto Tab Opener po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

26

Vargje

74

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Auto Tab Opener përmban aktualisht 26 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Auto Tab Opener, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Ky përkthim është i hapur vetëm për një grup të kufizuar përkthyesish, nëse doni të jepni ndihmesë, ju lutemi, lidhuni me mirëmbajtësit e projektit. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti