Përfshihuni në F-Droid Classic

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinF-Droid Classic po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

311

Vargje

64

Gjuhë

28,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për F-Droid Classic përmban aktualisht 311 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 28,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e F-Droid Classic, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti