Përfshihuni në PartyGames

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinPartyGames po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

760

Vargje

21

Gjuhë

0,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për PartyGames përmban aktualisht 760 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e PartyGames, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti